Home Agenda Contact

Nieuws & Weetjes

13 september 2022

CANTO OSTINATO tijdens Pianofestival Culemborg | korte terugblik
Twee fragmentjes uit CANTO OSTINATO van Simeon ten Holt, uitgevoerd door pianoduo Hanny de Winter & Esther Groot op 11 september 2022 in de RK Barbarakerk tijdens het Pianofestival Culemborg.

Video: Jan Wasmus


10 september 2022

Mooi krantenartikel over Pianofestival Culemborg...
...waar Hanny de Winter en Esther Groot een eerbetoon zullen brengen aan hun overleden mede-canto-speelster Ellen Verhagen met een middag lang Canto Ostinato van Simeon ten Holt.
11 september CANTO OSTINATO in PIANOFESTIVAL CULEMBORG


3 september 2022

CANTO OSTINATO in Nationaal Bomenmuseum Gimborn | korte terugblik
Fragmenten uit CANTO OSTINATO van Simeon ten Holt, uitgevoerd door pianoduo Hanny de Winter & Esther Groot op 28 augustus 2022 in het prachtige Nationaal Bomenmuseum Gimborn te Doorn.


26 augustus 2022

CANTO OSTINATO tijdens Kunstspoor Noord-Beveland 2022 | korte terugblik
Fragment uit het Openluchtconcert op de eerste dag van Kunstspoor Noord-Beveland 2022. Pianoduo Hanny de Winter & Esther Groot speelde CANTO OSTINATO in de groene en zonovergoten Boomgaard van Studio Wijtvliet te Geersdijk.


30 juli 2022

20 augustus: Esther en Hanny spelen CANTO OSTINATO in Zeeland
Pianoduo Hanny de Winter en Esther Groot (jullie juf ;) ) maakt deze zomer een concerttour met Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Met Pinksteren speelden we in Geldermalsen, het eerstvolgende concert staat gepland in Geersdijk, Zeeland.
Daarna staan er nog concerten gepland op 28 augustus in Doorn, en 11 september in Culemborg, zie de agenda.


3 juli 2022

Piano-Orkest met PETER EN DE WOLF
Na 2 jaar virtueel piano-orkest konden we gisteren tijdens de voorspeelochtend eindelijk weer live genieten van ons Emajeur Piano-Orkest met PETER EN DE WOLF van Sergei Prokofiev. Alle leerlingen hebben enorm hun best gedaan, en dat is te horen! Bedankt allemaal :)19 juni 2022

Canto Ostinato Project 2022 | terugblik
Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver. Na twee valse starten wegens corona in 2020 en 2021 is het dit jaar wél gelukt: wij hebben met onze projectgroep Canto Ostinato van Simeon ten Holt uitgebreid samen kunnen repeteren (belangrijk deel van de lol), uitgevoerd, en zonder stoppen het eind gehaald ;). Hieronder een filmpje met fragmenten van deze avond.9 juni 2022

Ode aan de Linge concert | korte terugblik
Op 5 juni speelde pianoduo Hanny de Winter & Esther Groot CANTO OSTINATO op het Oekraïne benefietconcert tijdens het Ode aan de Linge festival. Heel toepasselijk in de stromende regen ;).» Archief Nieuws & Weetjes
© 2009-2022 Pianostudio Emajeur    Privacyverklaring    Webdesign: Emajeur